Teknik Haber Platformu
GÜNCEL ELEKTRİK ENERJİ SEKTÖREL TEKNOLOJİ OYUN YAŞAM AKTÜEL
Sepaş Enerji geleceğe hazırTarih 28 Ocak 2017, 14:34 Editör: Editör Elektrohaber

Sepaş Enerji geleceğe hazır

Enerji perakende sektörünün önemli oyuncularından Sepaş Enerji, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ve Avrupa’nın 10 büyük enerji şirketi arasında yer alan CEZ Group’un stratejik ortaklığıyla kuruldu. Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren Sepaş Enerji’nin, 1.6 milyonluk portföyü bulunuyor.

2016 YATIRIM YILI OLDU 

Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar, kuruldukları günden bu yana müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla durmadan çalıştıklarını söyledi. 2016’nın yatırım anlamında atak yaptıkları bir yıl olduğunu belirten Safar, “İstanbul, Bursa, İzmir Antalya, Ankara, Samsun, Adana, Konya, Kayseri illeri başta olmak üzere, tüm Türkiye’de devreye aldığımız yapılanma ve büyüme planını kapsamında, Akdeniz bölgesindeki ilk yerleşik ofisimizi Antalya’da, Karadeniz bölgesinde ise Samsun’da açtık” dedi.

“Bizim için önemli olan büyümek değil, nitelikli büyümek” diyen Safar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu anlayışla tüm çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Sepaş Enerji olarak, genç ve dinamik kadromuz, değişimleri kavrayabilme yeteneğimiz ve yaptığımız işe olan inancımızla bütün dönüşüm ve değişimlere başarılı bir şekilde ayak uydurduğumuzu söyleyebilirim. Perakende sektörü daha liberal bir hal aldığında, müşterilerin taleplerini karşılayabilmek için elektrik perakende şirketlerinin güçlü bir bilgi altyapısının olması gerekliliğini öngörüyor ve bunun için çalışıyoruz. 2016’nın son çeyreğinde özellikle sistemlerimizi yenileme çalışmalarına başladık. Bu köklü çalışmaları yapmaktaki amacımız müşterilerimize en iyi müşteri deneyimini yaşatmak olacak. Müşteri odaklı çalışmalarımız temel değerlerimizin odak noktasını oluşturmaktadır. Müşterilerimiz hizmet kanallarının çeşitliliği sayesinde bize her türlü talep, öneri ve şikayetini kolaylıkla iletebiliyor. Müşteri deneyimini standart kılma uğraşı içindeyiz. Müşterilerimizi müşteri hizmetleri merkezimizde misafir gibi ağırlanıyoruz. Web sitemizden online elektrik satış başvurusunda bulunan elektrik kullanıcılarının adresine kadar sözleşme teslimatı yapabiliyoruz, müşterilerimiz tedarik hizmetini aldıktan sonra uzman satış ekibimizin desteğini her an yanlarında bulabiliyorlar. Türkiye elektrik perakende sektörü büyük bir dönüşüm ve değişim yaşıyor. Bu dönüşüme öncülük eden şirketlerden biri olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM KAÇINILMAZ 

Ondrej Safar, perakende satış sektörünün, Türkiye ekonomisindeki büyümeye ve dolayısıyla elektrik tüketimindeki artışa bağlı olarak gelişen bir sektör olduğunu söyledi. Bunun gelişimin, değişimi ve dönüşümü de beraberinde getirdiğini vurgulayan Safar, “Her geçen gün sektörümüzün dinamikleri değişiyor. Bu değişim yalnızca bizi değil, tüm perakende satış sektörünü etkiliyor. Bu noktada dikkat çeken, dönüşüm ve değişimlere açık olmayan, yeni iş stratejileri geliştiremeyen şirketlerin başarılı olma şansının artık neredeyse kalmadığı. Sepaş Enerji olarak, genç ve dinamik kadromuz, değişimleri kavrayabilme yeteneğimiz ve yaptığımız işe olan inancımızla bütün dönüşüm ve değişimlere başarılı bir şekilde ayak uydurduğumuzu söyleyebilirim” dedi.

TESLA PROJESİ’NE BAŞLADI

Sepaş Enerji, müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşıyacak Tesla Projesi için düğmeye bastı. 11 ay sürecek proje kapsamında şirketin tüm sistemleri yeniden yapılandırılacak ve uygulamaları yeni bir platforma taşınacak. Süreçlerin daha kurumsal ve teknolojik altyapı ile yönetilmesini sağlayacak proje ile Sepaş Enerji müşterileri hizmetlerden daha hızlı bir şekilde yararlanabilecek. Tesla Projesi’nde  50’si Sepaş Enerji çalışanı olmak üzere, 150’den fazla kişi görev alacak. Tesla Projesi’nin başlangıç toplantısında konuşan Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar, “Bir yıl sonra süreçlerimiz daha uyarlanabilir olacak. Edindiğimiz bilgiler sayesinde müşterilerimizi daha yakından tanıyacağız ve ihtiyaçlarına yönelik cevaplar vereceğiz. Şirket olarak 2017 boyunca Tesla Projesi’ne odaklanacağız. Kazanan Sepaş Enerji ve müşterilerimiz olacak” dedi.

 

Kaynak: Energyworld Dergisi




ÖNEMLİ :
 
Yayınlanmakta olan haberin tüm hakları saklıdır.
  Elektrohaber.net hak sahiplerinin yayınlanmakta olan haberlerin kaynak gösterilerek kaldırılma isteği hakkını saklı tutar.
  Elektrohaber'de yayınlanmakta olan haberlerin kaynak belirtilmeden yayınlanması yasaktır.



 |  Bu haber 2870 defa okunmuştur.

Firmalar  HABERLERİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Ağaoğlundan enerjiye 2 milyarlık yatırım

Ağaoğlundan enerjiye 2 milyarlık yatırım Gayrimenkul projelerini tamamlayıp enerjiye 2 milyarlık yatırım yapacak

Bakırlar Enerji’den, 240 bin haneye ‘temiz enerji’

Bakırlar Enerji’den, 240 bin haneye ‘temiz enerji’ Adana'da faaliyet gösteren Bakırlar Enerji, güneş paneli üretimine başladı.

ARTA'dan güneşe ve suya iki yatırım

ARTA'dan güneşe ve suya iki yatırım ARTA Tekstil; 9 milyon dolarlık Güneş Enerji Santrali ve yaklaşık 500 bin euroluk su tasarrufu yatırımı gerçekleşti...

Apple ürünlerine büyük zam

Apple ürünlerine büyük zam Apple Türkiye birçok ürününde yüzde 10'a varan fiyat artışı gerçekleştirdi.

‘Ahlatcı Doğalgaz’dan Enerya Enerji İçin Halka Arz Başvurusu

‘Ahlatcı Doğalgaz’dan Enerya Enerji İçin Halka Arz Başvurusu Ahlatcı Doğalgaz Dağıtım Enerji ve Yatırım tarafından yapılan

Monster , garanti modelini duyurdu

Monster , garanti modelini duyurdu Monster Notebook, kullanıcı hatalarını da kapsayan yeni garanti modelini duyurdu

Enerjisa Enerji Sürdürülebilirlik Raporu

Enerjisa Enerji Sürdürülebilirlik Raporu Enerjisa Enerji Sürdürülebilirlik Raporu “Enerjimiz Geleceğimiz İçin” Mottosuyla Yayınlandı

Elektrik Üretim A.Ş. yeni bir şirket kuruyor

Elektrik Üretim A.Ş. yeni bir şirket kuruyor Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Elektrik Üretim A.Ş. tarafından EUAS International unvanlı b...

Aksa, Kazakistan'daki santral ihalesini kazandı

Aksa, Kazakistan'daki santral ihalesini kazandı Aksa, Kazakistan'daki santral ihalesini kazandı
Teknik Adam Teknik Adam
Türkiye'ye elektrik ne zaman geldi?

  •  
  •  
  •  

  • Bugün haber eklenmedi.

  • Son 7 gün haber eklenmedi.

  • Bu ay haber eklenmedi.

Diğer videolar

  Elazığ Yerli Motor
 

Elazığ Yerli Motor

İzlenme:4898

   
  Yerli Motor Elazığ’dan
 

Yerli Motor Elazığ’d

İzlenme:3194

   
  Akkuyu Nükleer Santrali
 

Akkuyu Nükleer Santr

İzlenme:3368

   
  Türkiye'de Elektrik Üretimi
 

Türkiye'de Elekt

İzlenme:3374

   

Tüm fotoğraflar

  İş kazaları
 

İş kazaları

İzlenme:15824

   
  Tesla
 

Tesla

İzlenme:18098

   
  Hat Emekçileri
 

Hat Emekçileri

İzlenme:26226

   
  Torna kazası
 

Torna kazası

İzlenme:164516