Teknik Haber Platformu
GÜNCEL ELEKTRİK ENERJİ SEKTÖREL TEKNOLOJİ OYUN YAŞAM AKTÜEL
Yüksek faturadan kurtulmanın yolu!Tarih 17 Ekim 2017, 18:12 Editör: Editör Elektrohaber

Yüksek faturadan kurtulmanın yolu!

Elektrik enerjisi pazarının serbestleşmeye başlaması ile birlikte tüketicinin faydasına ve memnuniyetine dair gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Her ne kadar indirim oranları 2017'de beklendiği gibi gitmese de serbest tüketiciler elektriği her halükarda tedarik şirketlerinden, devletin açıkladığı tarifelerden daha ucuza aldılar, almaya da devam ediyorlar. Rekabet ortamı alınan hizmetin kalitesini de yükselttiği için tüketiciler aldıkları hizmetten de eski yıllara nispeten daha memnunlar. Neticede rekabet; şirketleri indirimli faturanın yanı sıra tüketicinin hayatını kolaylaştırmak için başka ne tür hizmetler verebilecekleri noktasında zorluyor. En basit örneğiyle bir dönem elektrik faturamızı ödemek için kuyruk beklerken bugün enerji şirketlerinin neredeyse bütün bankalarla anlaşmaları var. Telefon, internet, mobil cihazlar marifetiyle fatura ödeme gibi farklı kolaylıklar sunuyorlar.

 

Müşterilerine her zaman en iyi hizmeti verme konusunda çabalarını sürdüren KOLEN, hayata geçirdiği faturaniyolla.com adlı mobil hizmetiyle sektörde yepyeni bir adıma imza attı. "Yüksek Faturadan kurtulmanın kestirme yolu" sloganıyla hizmete başlayan servis, elektrik kullanıcılarının yüksek faturalardan kurtulabilmesinin önünü açmayı hedefliyor.

 

Daha ziyade mobil dünyayı kullanmayı hedefleyen www.faturaniyolla.com adlı servisin, kullanım kolaylığından dolayı çok tercih edilen bir mecra haline gelmesi bekleniyor. Servis şu an yalnızca başvuru alıyor. Akıllı cep telefonları, üzerinden kolaylıkla işlem yapabildiğiniz servisi kullanmak için telefonunuza herhangi bir uygulama (aplikasyon) falan indirmenize gerek yok. Elektrik faturanız yüksek geliyorsa, bundan rahatsızsanız, telefonunuzla direk www.faturaniyolla.com adresine gittiğinizde işlem yapabiliyorsunuz.

 

Servis, sektörde "ilk"leri abonelerine yaşatma iddiasında olan şirketlerden KOLEN tarafından hizmete sunuldu. KOLEN Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt; "Daha önce WhatsApp'tan Elektrik", "Ön Ödemeli Elektrik" gibi hizmetleri sektörde ilk defa hayata geçirirken, 'Sektörde abonelerimize sadece fiyat avantajı değil, ilkleri, farklı katma değerli servisleri yaşatma, sektörün en iyi bilinen markası olma sevdasındayız' demiştik. Bu sevdamız devam ediyor. Zorlu geçen 2017 yılı bizi hedeflerimizden koparmadı. Milletimize, devletimize, ülkemize inanıyoruz." dedi.

 

Servisin "Yüksek faturadan kurtulmanın kestirme yolu" sloganıyla yola çıktığını belirten Kolen Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt, "Faturaniyolla.com sadece indirim talep etmek için kullanılan bir uygulama değil. Sloganından da anlaşılacağı üzere"Yüksek faturadan kurtulmanın kestirme yolu" yüksek faturadan kurtulmak için sanki mobil danışmanlık alıyorsunuz. Faturanızdaki endüktif, kapasitif yani reaktif enerjiden kaynaklı, ödememeniz gereken bedelleri ödeyip, ödemediğinizi, hangi tüketici (abone) grubunda, hangi tarifede, hangi tarife sınıfında olduğunuzu yada tüketim profilinize göre hangisinde olmanın sizin için daha avantajlı olacağını danışabileceğiniz bir hizmet. Birim fiyatınız, indirim oranınız, vize tarihi, güç bedeli, güç aşımı olup olmadığı ve benzer birçok konuyu danışabilirsiniz. Bir anlamda cebinizdeki ücretsiz enerji danışmanınız dersek yanılmış olmayız" diye konuştu.

 

Elektrik aboneleri faturaniyolla.com adlı hizmete akıllı cep telefonları, bilgisayar, tablet ve dizüstü bilgisayarlarından girip faturalarındaki mevcut indirim bilgilerini öğrenme şansına sahip olabiliyorlar.




ÖNEMLİ :
 
Yayınlanmakta olan haberin tüm hakları saklıdır.
  Elektrohaber.net hak sahiplerinin yayınlanmakta olan haberlerin kaynak gösterilerek kaldırılma isteği hakkını saklı tutar.
  Elektrohaber'de yayınlanmakta olan haberlerin kaynak belirtilmeden yayınlanması yasaktır.



 |  Bu haber 2724 defa okunmuştur.

Firmalar  HABERLERİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Ağaoğlundan enerjiye 2 milyarlık yatırım

Ağaoğlundan enerjiye 2 milyarlık yatırım Gayrimenkul projelerini tamamlayıp enerjiye 2 milyarlık yatırım yapacak

Bakırlar Enerji’den, 240 bin haneye ‘temiz enerji’

Bakırlar Enerji’den, 240 bin haneye ‘temiz enerji’ Adana'da faaliyet gösteren Bakırlar Enerji, güneş paneli üretimine başladı.

ARTA'dan güneşe ve suya iki yatırım

ARTA'dan güneşe ve suya iki yatırım ARTA Tekstil; 9 milyon dolarlık Güneş Enerji Santrali ve yaklaşık 500 bin euroluk su tasarrufu yatırımı gerçekleşti...

Apple ürünlerine büyük zam

Apple ürünlerine büyük zam Apple Türkiye birçok ürününde yüzde 10'a varan fiyat artışı gerçekleştirdi.

‘Ahlatcı Doğalgaz’dan Enerya Enerji İçin Halka Arz Başvurusu

‘Ahlatcı Doğalgaz’dan Enerya Enerji İçin Halka Arz Başvurusu Ahlatcı Doğalgaz Dağıtım Enerji ve Yatırım tarafından yapılan

Monster , garanti modelini duyurdu

Monster , garanti modelini duyurdu Monster Notebook, kullanıcı hatalarını da kapsayan yeni garanti modelini duyurdu

Enerjisa Enerji Sürdürülebilirlik Raporu

Enerjisa Enerji Sürdürülebilirlik Raporu Enerjisa Enerji Sürdürülebilirlik Raporu “Enerjimiz Geleceğimiz İçin” Mottosuyla Yayınlandı

Elektrik Üretim A.Ş. yeni bir şirket kuruyor

Elektrik Üretim A.Ş. yeni bir şirket kuruyor Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Elektrik Üretim A.Ş. tarafından EUAS International unvanlı b...

Aksa, Kazakistan'daki santral ihalesini kazandı

Aksa, Kazakistan'daki santral ihalesini kazandı Aksa, Kazakistan'daki santral ihalesini kazandı
Teknik Adam Teknik Adam
Türkiye'ye elektrik ne zaman geldi?

Diğer videolar

  Elazığ Yerli Motor
 

Elazığ Yerli Motor

İzlenme:4880

   
  Yerli Motor Elazığ’dan
 

Yerli Motor Elazığ’d

İzlenme:3176

   
  Akkuyu Nükleer Santrali
 

Akkuyu Nükleer Santr

İzlenme:3350

   
  Türkiye'de Elektrik Üretimi
 

Türkiye'de Elekt

İzlenme:3362

   

Tüm fotoğraflar

  İş kazaları
 

İş kazaları

İzlenme:15810

   
  Tesla
 

Tesla

İzlenme:18080

   
  Hat Emekçileri
 

Hat Emekçileri

İzlenme:26184

   
  Torna kazası
 

Torna kazası

İzlenme:164464