Teknik Haber Platformu
GÜNCEL ELEKTRİK ENERJİ SEKTÖREL TEKNOLOJİ OYUN YAŞAM AKTÜEL
EÜAŞ Tekniker ve Teknisyen AlacakTarih 27 Nisan 2016, 11:43 Editör: Editör Elektrohaber

EÜAŞ Tekniker ve Teknisyen Alacak

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ), Birecik HES İşletme Müdürlüğünde daimi işçi kadrosunda görevlendirilmek üzere "7 Elektrik Teknisyeni, 3 Elektronik Teknisyeni, 7 Makina Teknisyeni, 1 İnşşat Teknisyeni ile 2 Makina Teknikeri (Proses İşçisi), 2 Elektrik Teknikeri (Proses İşçisi), 2 Elektronik Teknikeri (Proses İşçisi), 1 İnşaat Teknikeri(Proses İşçisi)"pozisyonları için toplam 25 personel alımı yapılacak.


Teknisyen adayların 2014 Kamu Personel Sınavında KPSSP94 puan türünde en az 60 puan almış olmaları, Meslek Yüksek Okul mezunlarının ise KPSS93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekecek. Başvurular 29 Nisan 2016 tarihinde başlayıp,  09 Mayıs 2016 tarihinde son bulacak.


İşe alınacak personellerin; EÜAŞ Karkamış HES İşletme Müdürlüğüne ataması yapılacak ve eğitim sonrası Birecik HES İşletme Müdürlüğünde görevlendirilecekler.


Elektrik Teknisyeni mesleği için başvuracak adayların;EML/Teknik Lise ve Dengi okulların " Elektrik", "Elektrik-Elektronik", "Elektrikçilik" bölümleri ile "Elektrik-Elektronik Teknolojisi" bölümünün (Bobinaj, Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi, Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü ile Endüstriyel Bakım Onarım) alt dalı mezunu olması.


Elektronik Teknisyeni mesleği için başvuracak adayların;EML/Teknik Lise ve Dengi okulların "Elektronik", "Elektrik-Elektronik" bölümleri ile "Elektrik-Elektronik Teknolojisi" bölümünün (Büro Makinaları Teknik Servisi, Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım, Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Sist., Haberleşme Sist., Otomasyon Sist.) alt dalı mezunu olması.


Makina Teknisyeni mesleği için başvuracak adayların ise;EML/Teknik Lise ve dengi okulların "Makine", "Makine Bakım Onarım","CNC","Torna","Tesviye", "Torna-Tesviye"veya "Makine Teknolojisi" bölümü mezunu olması.


Makina Teknikeri (Proses İşçisi) mesleği için başvuracak adayların; Meslek Yüksek Okullarının"Makina", "Makina Yağları ve Yağlama Teknolojisi", "İş Makinaları", "Bilgisayar Destekli Makina" veya "Termik Santral Makinaları" bölümü mezunu olması.


Elektrik Teknikeri (Proses İşçisi) mesleği için başvuracak adayların; Meslek Yüksek Okullarının "Elektrik", "Termik Santrallerde Enerji Üretrimi", "Enerji", Hidroelektrik Santralleri" veya "Elektrik Enerjisi Üretim-İletim ve Dağıtımı" bölümü mezunu olması.


Elektronik Bakım Teknikeri (Proses İşçisi) mesleği için başvuracak adayların; Meslek Yüksek Okullarının "Elektrik-Elektronik", "Elektrik-Elektronik Teknikerliği", "Elektronik", "Endüstriyel Elektronik", "Endüstriyel Elektronik (U.Eğitim)", "Elektronik Yüksek Teknisyenliği" veya "Elektronik Teknolojisi" bölümü mezunu olması.


İnşaat Teknikeri(Proses İşçisi) mesleği için başvuracak adayların; Meslek Yüksek Okullarının "İnşaat", "İnşaat Teknikerliği" veya "İnşaat Teknolojisi" bölümü mezunu olması.


Başvuru yapacak adayların;


Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması,


EML/Teknik Lise ve dengi okullar ile Meslek Yüksek Okullarının ilanda yazılı ilgili bölümlerinden mezun olması,


EML/Teknik Lise ve dengi okul mezunlarının 2014 Yılı KPSS sınavı KPSS94 puan türünden, Meslek Yüksek Okul mezunlarının ise KPSS93 puan türünden 60 ve üzeri puanı olması,


Ataması yapılan adaylar eğitimlerini tamamladıktan sonra Birecik HES İşletme Müdürlüğünde çalıştırılacaklardır.


Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde ve vardiyalı hizmetlerde çalışmasına mani bir sağlık problemi bulunmaması,


Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli aylığı bağlanmamış olması,


İş başvurusunda bulunacak adayların fiilen askerlik görevini yapıyor olmaması, gibi şartları taşıyor olmaları gerekiyor.



ÖNEMLİ :
 
Yayınlanmakta olan haberin tüm hakları saklıdır.
  Elektrohaber.net hak sahiplerinin yayınlanmakta olan haberlerin kaynak gösterilerek kaldırılma isteği hakkını saklı tutar.
  Elektrohaber'de yayınlanmakta olan haberlerin kaynak belirtilmeden yayınlanması yasaktır.



 |  Bu haber 6800 defa okunmuştur.

Güncel  HABERLERİNDEN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Depremzedeye değil enerji şirketlerine destek

Depremzedeye değil enerji şirketlerine destek EMO: Depremzedeye değil enerji şirketlerine destek

MTA Sivas’ta bir jeotermal ruhsatı verecek

MTA Sivas’ta bir jeotermal ruhsatı verecek MTA, Sivas’ta bir adet jeotermal saha için ihaleyle ruhsat verecek.

Elazığ’da 8 jeotermal sondaj kuyusu açılacak

Elazığ’da 8 jeotermal sondaj kuyusu açılacak Mir Yıldız Mühendislik, Elazığ’da jeotermal kaynak arayacak Kaynak: Elazığ’da 8 jeotermal sondaj kuyusu açılacak

Büyük hazırlık sürüyor

Büyük hazırlık sürüyor Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitesi (FSRU) ile bu ala...

Urfa'da Kaçak Elektrik Operasyonu

Urfa'da Kaçak Elektrik Operasyonu Şanlıurfa’da kaçak trafolar traktör römorkuna yüklendi, duvarlara saklandı

Türklerin enerji ihracat başarısına dönüştü

Türklerin enerji ihracat başarısına dönüştü Türk şirketlerin enerji depolama sistemleri ihracat başarısına dönüştü

Elektrikli Boeing birkaç yıl içerisinde havalanacak

Elektrikli Boeing birkaç yıl içerisinde havalanacak Boeing Türkiye Genel Müdürü Ayşem Sargın, Boeing'in ilk elektrikli uçak projesinin adının "Wisk" olduğunu söyle...

BAE ve Mısır enerjide anlaştı

BAE ve Mısır enerjide anlaştı BAE ve Mısır arasında 10 milyar dolarlık enerji anlaşması imzalandı

Enerjide Kamulaştırma Kararları ‘Resmi Gazete’de Yayınlandı

Enerjide Kamulaştırma Kararları ‘Resmi Gazete’de Yayınlandı Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.
Teknik Adam Teknik Adam
Türkiye'ye elektrik ne zaman geldi?

Diğer videolar

  Elazığ Yerli Motor
 

Elazığ Yerli Motor

İzlenme:4870

   
  Yerli Motor Elazığ’dan
 

Yerli Motor Elazığ’d

İzlenme:3162

   
  Akkuyu Nükleer Santrali
 

Akkuyu Nükleer Santr

İzlenme:3334

   
  Türkiye'de Elektrik Üretimi
 

Türkiye'de Elekt

İzlenme:3346

   

Tüm fotoğraflar

  İş kazaları
 

İş kazaları

İzlenme:15800

   
  Tesla
 

Tesla

İzlenme:18058

   
  Hat Emekçileri
 

Hat Emekçileri

İzlenme:26160

   
  Torna kazası
 

Torna kazası

İzlenme:164396